Barnservis från Rätt Start

Bli först med att recensera denna produkt

Tålig barnservis i repsäker melamin med motiv från Elsa Beskows verk

I lager

Ordinarie pris 418 kr

Medlemspris 249 kr

* Obligatoriska fält

Produktbeskrivning

Detaljer

Tålig barnservis i repsäker melamin med motiv från Elsa Beskows verk. Praktisk antiglidring under muggen och den flata tallriken. Djup tallrik med sugkopp och spillsäker mugg med handtag. Setet innerhåller: Tallrik, mugg, djup tallrik samt bestickset bestående av gaffel, påfösare och sked. Tål maskindisk och mikrovågsugn. Välj mellan två trevliga motiv från Elsa Beskow sagovärld: Solägget eller Olles skidfärd. Levereras i trevlig presentförpackning.

Rätt Start är en svensk producent av barn- och babyprodukter. Deras filosofi är att barn ska växa upp i en trygg och säker miljö där de har roligt.

Rätt Start för ett aktivt säkerhetsarbete och alla produkter uppfyller eller överträffar gällande säkerhetsnormer. De ligger också i framkant när det gäller att använda miljövänliga och allergisäkra material i alla sina produkter. Deras produkter är fria från Bisfenol A (BPA), ftalater och från PVC.

All produktutveckling och design sker i Sverige i samarbete med föräldrar, svenska formgivare och fackfolk inom pedagogik och barnhälsovård.

Du kan känna dig trygg med produkter från Rätt Start!

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Barnservis från Rätt Start