Cirkulationstrimmare från TrendRehab

Bli först med att recensera denna produkt

Ökar blodcirkulation i ben/fötter, minskar smärta, värk och förebygger åderbråck!

I lager

Ordinarie pris 1 995 kr

Medlemspris 995 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

TrendRehabs Cirkulationstrimmare placeras framför dig samtidigt som du sitter i en stol eller på en soffa. Fötterna eller händerna placeras ovanpå och sedan sätter man på den. Milda elektriska impulser stimulerar benmusklerna och blod pumpas ned i fötterna, samtidigt stimuleras muskulaturen med infrarött ljus. Du kommer se på dina ben att musklerna jobbar.

Den här teknologin har använts för behandlingar i 40 år och används av sjukgymnaster och på behandlingsplatser mot smärta, svullnader eller kalla fötter. TrendRehab Cirkulationstrimmare kommer med fyra pads som kan användas till behandling av andra muskelgrupper som t.ex. nacke, axlar och ländrygg. Även en mobil fjärrkontroll följer med så du kan sköta alla program med den.

TrendRehab Cirkulationstrimmare är mycket enkel att använda och det tar bara några sekunder att lära dig hur man använder den. Efter att ha använt den i 30 minuter kommer benen att ha haft ett bra träningspass. Träningen kan på många sätt jämföras med träningen benen får av att gå i trappor. Den används av alla; från idrottare, till människor som lider av oroliga ben. Oavsett vilken form du är i kommer du med sannolikhet märka förbättring på kort tid.

• Minskar smärta, värk och ömma, kalla och svullna ben/fötter.
• Förebygger åderbråck.
• Ökar blodcirkulationen.
• Ultralätt - kan användas samtidigt som du sitter hemma i soffan.
• Fjärrkontroll och enkla instruktioner.
• Bra för diabetiker.

OBS! Om du undergår behandling för cancer eller du om har pacemaker, ett konstaterat hjärtfel eller metalldelar i kroppen så rådgör med din läkare innan du använder denna produkt.


2 års garanti.

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Cirkulationstrimmare från TrendRehab